Поли Генова показа сина си Даниел (Вижте колко е пораснал)

Гласувайте за статията

Поли Генова се радва на хубавото време със сина си

Поли Генова показа сина си. Само преди месец певицата стана майка на момченце. Преди да се роди малчуганът Поли съобщи, че с таткото се водят дълги разговори за името на първата им рожба. Тогава певицата сподели, че иска името на първото й дете да звучи добре на всички езици и да се пише по един и същ начин и на латиница, и на кирилица.

При кръщаването на сина им Поли и нейният любим са се съобразявали и с фамилията му, която не е българска. На 12 април на бял свят се появи Даниел Джоузеф Шартън. Поли съобщи хубавата новина, че с любимия й вече са станали родители с кратка публикация в официалните си профили в социалните мрежи и благодари на екипа за прекрасните грижи и всеотдайността.

Като всяка предпазлива майка и певицата предпочете да не показва своето съкровище. При появата на Даниел на бял свят Поли публикува снимка, на която се вижда как тя целува ръчичката на сина си, но не й лицето му. Към кадъра много приятели, почитатели и колеги на певицата й поднесоха поздравления чрез социалните мрежи.

Но времето лети толкова бързо, когато ти се роди дете. Това е забелязала и самата Поли. Вече месец тя е щастлива майка. Днес певицата сподели още една снимка на своето съкровище. И този път обаче Поли е предпочела да скрие лицето на малчугана.

От кадъра се вижда как майка и син се радват на хубавото време и топлите слънчеви лъчи. „Как бързо лети времето… 1 месец“, пише певицата към снимката. За секунди кадъра събра безброй харесвания от последователи на Поли в социалната мрежа Инстаграм, както и много пожелания, отправени към Даниел и цялото семейство на изпълнителката.

Поли Генова сподели снимка с порасналия Даниел сн. Инстаграм

Поли Генова сподели снимка с порасналия Даниел сн. Инстаграм

Поли се радва на всеки миг с малчугана. Съвсем скоро обаче тя тръгва на турне и ще трябва да се раздели с него докато трае турнето.

Кадърът на Поли и сина си й събра хиляди харесвания за секунди сн. Инстаграм

Кадърът на Поли и сина й събра хиляди харесвания за секунди сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар