Иво Аръков: Щастлив съм, че турската аудитория ме поставя рамо до рамо с Къванч като сила (Вижте още разкрития)

Гласувайте за статията

Сменят сценария на турския сериал заради Иво Аръков

Иво Аръков и Къванч Татлату застанаха рамо до рамо в нов турски сериал. Актьорът е изключително щастлив, че с ролята си в сериала е успял да спечели турската публика. Иво разказа повече подробности около снимките на сериала, както за първата му среща с любимеца на много жени – Къванч Татлату в „Култ“ по Би Ти Ви.

Иво успя да изненада феновете си и с драстично променения си външен вид. Той се появи изрусен в студиото на предаването. Смяната на прическата Аръков обясни с нов проект, а подробностите около него актьорът запази в тайна. За сметка на това обаче Иво с охота говори за общата си работа с турския си колега Къванч.

Предложението за участие в сериала „Ирония на съдбата“, Иво получава от Би Ти Ви. „Това е много шантава история. Просто получих обаждане от Би Ти Ви, за което много им благодаря. Това е доказателство за доброто партньорство, което имам с Би Ти Ви. Те просто ми подхвърлиха идеята да участвам в турски сериал и аз приех, без да знам с кого и за какъв проект става въпрос. Те започнаха преговори и след това ми разказаха, дни преди да замина, че имам сцени с Къванч Таталату. И аз бях много изненадан, че точно с него“, разказа Иво.

Ролята на Аръков е трябвало да бъде на български полицай, който помага на героя на Къванч да открие лошите. Нещата обаче се променят и вместо да снима сцените си за два дни, както е било предвидено, Иво остава цял месец в Турция.

Иво е представен на Къванч като „ултра, мега, гига огромната звезда на планетата“. Аръков не крие, че е „талантлив“, но споделя, че не се има за звезда. Първоначално турският актьор подхожда с предрасъдъци към Иво. Но след първите заснети сцени това коренно се променя. „Успях да отговоря на очакванията на всички, даже да ги надхвърля, което повлия много добре на продукцията“, споделя Аръков.

Промяна

Ролята му на полицай се изменя. Той става руски мафиот, а участието му става доста важно за сюжета. Иво споделя, че ролята му на полицай най-вероятно се е променила, защото сценарият се пише докато се снима. „Измениха целия сценарий спрямо това, което аз им показах за първите няколко дена снимки“, разказва водещият на „Мармалад“.

Сменят сценария на турски сериал заради Иво Аръков сн. btv.bg

Сменят сценария на турски сериал заради Иво Аръков сн. btv.bg

По-късно Иво разбира, че страшно много се е харесал на турските зрители. „Аз буквално за три минути екранно време вече се превърнах в нещо голямо. Много се радвам, че турската аудитория ме поставя рамо до рамо с Къванч като сила, което е много голям комплимент за мен“, гордее се Аръков от признанието, което получава от турската публика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Иво Аръков: Щастлив съм, че турската аудитория ме поставя рамо до рамо с Къванч като сила (Вижте още разкрития)”

  1. LORZ

    май 12. 2019

    Сутринта в събота-10.05, Иво Аръков се появи в Култ по БТВ с изрусена коса.А 4 -5 часа по-късно ,в „Мармалад“ -със собствения си цвят. Кое от 2те предавания е на запис?

  2. Елена

    май 12. 2019

    Ха,ха,ха,……и то каква сила си!Я, малко приземяване,здравословно е!

Добавете коментар