Антония Петрова откри летния сезон (Вижте къде заведе цялото си семейство)

Гласувайте за статията

Антония Петрова показа на сина си къде е сключила брак с баща му

Антония Петрова откри летния сезон. Миската заведе цялото си семейство на дълга почивка в Гърция. На дългата разходка из съседката ни Антония взе и родителите си. Г-жа Батинкова не пропусна да сподели с феновете си в социалните мрежи хиляди снимки от приказното пътуване.

Антония показа на своите почитатели какво е „здраво семейство, в което цари любов“. „Ето как семейство Батинкови прекарахме Великденските празници, деня на труда и Гергьовден, с една страхотна, дълга почивка из Гърция на любими за нас места. Показахме на Благовест Батинков къде къде мама и тате сключиха брак, на нашето място Порто Елея, Халкидики, където бяхме с баба и дядо! Заведохме малкия Батинков и на остров Тасос, както и на още няколко места в Гърция“, пише Антония към кадрите.

На малчугана очевидно му харесва и той обича да пътува толкова, колкото и родителите си. „Определено Best Batinkov обича да пътува, точно колкото родителите си! Ще откриваме и ще му показваме света заедно цял живот… Ето това е пълното щастие – здравото семейство, в което цари любов“, пише още г-жа Батинкова към качените кадри в официалните си профили в социалните мрежи.

Антония, която се възстанови много бързо след раждането и влезе в топ форма за седмици, заведе Благовест и на плаж. Така семейство Батинкови откри летния сезон, радвайки се на хубавото време и топлите слънчеви лъчи в южната ни съседка. Антония демонстрира перфектна форма с няколко различни бански и по нищо не личи, че станала майка преди няколко месеца.

Антония Петрова показа на сина си къде е сключила брак с баща му сн. Фейсбук

Антония Петрова показа на сина си къде е сключила брак с баща му сн. Фейсбук

По всичко личи обаче, че първият син на миската и Ивайло също много обича да пътува и те нямат никакви проблеми с малчугана при дълги пътешествия. Малко преди да посетят Гърция Антония и съпругът й обиколиха заедно с малчугана Велико Търново и околностите, за да му покажат българските забележителности.

Ваканция

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар