Какво ще се случи с екипа на Слави Трифонов след свалянето на шоуто?

Какво ще се случи с екипа на Слави Трифонов след свалянето на шоуто?
5 (100%) 1 vote

Съдбата на повечето от подчинените на Слави Трифонов остава неясна

Както вече стана ясно, шоуто на Слави Трифонов слиза от ефир в края на месец юни. Съдбата на повечето от хората от екипа му остава неясна. В най-неблагоприятна позиция се оказаха балерините на Дългия.

Като част от балета, който е създаден специално за шоуто, те не поемаха други ангажименти. Повечето от тях вече са майки и единствената опция за тях е принудително да излязат в пенсия.

Някои от хората на Дългия ще продължат да получават заплати и след 31 юни, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“. Продуцентската къща „Седем осми“ ще продължи да съществува и след свалянето на предаването.

Слави Трифонов вече е поел ангажимент към Борис Солтарийски и Гъмзата да продуцира още няколко техни песни. Със сигурност Маестрото ще остане със Слави Трифонов и двамата ще продължат да работят и по новите му проекти. Името на Евгени Димитров фигурира в управителния съвет на компанията „Седем осми“.

Единствено с Гъмзата не се знае какво ще стане и вероятно той ще трябва сам да търси опция за бъдещото си професионално развитие.

Приближени до Дългия разкриват, че Годжи, Краси Радков и Борис Солтарийски планират съвместен проект. Тримата ще се изхранват от участията си в клубове и частни партита, допълва изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар