Димитър Бетбатов къта милиони в имоти

Димитър Бетбатов къта милиони в имоти
5 (100%) 1 vote

Димитър Бербатов къта милиони в имоти

Публична тайна е, че Димитър Бербатов е инвестирал милиони в имоти. Футболистът е съсед на Лили Иванова. В района на гара Подуяне той се шири в същински палат. В нова кооперация футболистът живее в просторен апартамент заедно с любимата си Елена и двете им дъщери.

Това не е единственият му апартамент в същата сграда. Знае се, че Бербо е купил още две жилища в кооперацията и за щерките си. Но ако се вярва на слуховете, жилищата на негово име в тази сграда, са повече от три.

Футболистът притежава апартаменти в Лондон, Дубай и Монако. Имотното му състояние възлиза на 15 милиона паунда.

Благоевградчанинът разполага и с лятна резиденция в курорта Слънчев бряг, където всяко лято отмаря със семейството си. Димитър Бербатов не спира да изненадва любимите си хора със скъпи жестове.

Преди дни той изненада майка си с чисто нов джип БМВ. Возилото е поръчково и е пристигнало директно от завода в Германия. За изпълнението на поръчката Бербатов е чакал цели 3 месеца.

Освен в имоти, той инвестира и в скъпи автомобили. Преди няколко години Бербо си поръча чисто ново Бентли и тази негова придобивка го нареди в класацията за топ 10 на европейците с най-скъпи автомобили.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар