Дженифър Анистън разкри какъв мъж й е нужен (Вижте какво търси)

Гласувайте за статията

Актрисата обяснява защо все още не може да немери идалната си половинка

Дженифър Анистън подобно на всяка друга жена си е създала образ на идеалната половинка. Някои дами мечтаят за принц с бял Рейндж Роувър. Други пък искат да срешнат добродушен мъж с три кучета.

Дженифър, която скоро се рзведе с бившия си Джъстин Теру вече е наясно какъв трябва да бъде следващия й любим.

Снимка: Инстаграм

Холивидската звезда в интервю за Harper’s Bazaar споделя, че на първо място мъжа до нея трябва да притежава чувство за хумор. Самочувствието, увереността, добротата и щедростта също са много важни.

За Анистън ще бъде много лесно да очарова своя идеал. Да си припомним, че тя вече бе омъжена за един от най-желаните мъже на планетата – Брад Пит и живя с него в продължение на пет години. Бракът им бе безоблачен и щастлив докато актьорът не хлътна до уши по Анджлина Джоли. С която не успя да мели брашно дълго и се стигна в последствие до  най-скандалния развод на Холивуд.

Анистън поставя летвата твърде високо след една такава голяма любов макар завършила с раздяла.

Има обаче едно колямо „НО” , което пречи на Джен да срещне принца на свия живот. Тя споделя, че няма никакво време защото изцяло е отдадена на работата си. Запознанствата никога не са й били приоритет, казва звездната актриса. Но тя не отрича, че ако в живота й се появи нещо романтично, то ще се случи някак от само себе си, предават от wday.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар