Димитър Рачков прежали Мария Игнатова

Димитър Рачков прежали Мария Игнатова
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков не дава пет пари за Мария Игнатова

Откакто се раздели с Мария Игнатова, Димитър Рачков не спира да купонясва. Очевидно ергенският живот се харесва на комика и откакто стана ерген, той обикаля нощните барове в София.

Най-често може да бъде забелязан в бара на Кремена Халваджиян, който се намира в центъра на столицата. Всяка вечер водещият купонясва там и не пропуска възможността да разпусне с любимото си питие. Комикът винаги си поръчва най-скъпото шампанско. Бутилка от любимото му питие струва 300 лв.

Заведението на Кремена Халваджиян е любимо и на Мария Игнатова. Но откакто не е с комика, тя е отритната от клана Халваджиян. Още повече, че за нея вече няма работа след свалянето на Господарите.

За разлика от Рачков, който всяка вечер се забавлява навън, Мария Игнатова не излиза от вкъщи. Блондинката не се чувства добре и все още страда за изгубената си любов. Тя намира утеха единствено в новата си работа. Бившата водеща помага на брат си в неговия бизнес.

Подкрепа получава и от своята дружка Алекс Раева, която й е поверила задачата да напише текста за нейната нова песен, пише Хот арена.

Ако се вярва на слуховете, след раздялата на Мария и Рачков, с телевизионната кариера на блондинката е свършено.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар