Поредната драма в семейството на Меган Маркъл

Поредната драма в семейството на Меган Маркъл
5 (100%) 1 vote

Целият свят поздравява Меган Маркъл за раждането на бебето, но в семейството й се задава поредната драма

На фона на щастливото събитие в живота на Меган Маркъл, в американското й семейство се задава поредната драма. В основата на всичко отново стои херцогинята. Дори след раждането на Арчи отношенията с баща й Томас продължават да са обтегнати.

До това се стигна след като родителят на херцогинята я злепостави пред медиите. Преди сватбата й с принц Хари,  Томас Маркъл направи публично достояние снимки от нейния личен архив. Обидена от постъпката на баща си, Меган Маркъл преустанови всякакъв контакт с него. Въпреки разкаянието за постъпката си, Томас Маркъл не получи прошка от дъщеря си.

Той все още не е честитил лично на щерка си появата на първородното й дете. Седмица преди щастливото събитие, майката на Меган – Дория пристигна в Кралството. Баща й Томас остана в дома си в Мексико. Въпреки, че все още не се е чул с дъщеря си, той все пак отправи пожелания към внука си.

Томас Маркъл заяви, че се радва много на новината, че майката и бебето са добре. Той се гордее с факта, че внукът му е част от кралското семейство и е убеден, че ще стане достоен човек, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар