Асен Блатечки удари 115 кг

Асен Блатечки удари 115 кг
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки не се чувства добре в кожата си

Асен Блатечки не прилича на себе си. Актьорът удари 115 кг. Той започна да пълнее ударно след като реши да откаже цигарите.

48-годишният мачо е заклет пушач. Пропушил още в тийнейджърските години и тютюна му се усладил. Покрай напрежението в работата, актьорът намирал утеха единствено в порока си. Но преди година решил да скъса с него заради здравословните проблеми, които му създава.

Актьорът започнал да пуши по 3-4 кутии цигари на ден и това не се отразявало никак добре на здравето и кондицията му. Започнал да се задъхва, да се изморява по-бързо.

Но най-притеснителна се оказала зловещата му кашлица, която го измъчва от години. Благодарение на волята си актьорът издържал година без цигари. Но през това време започнал ударно да качва килограми.

Това е причината да посегне отново към вредния си навик. Но дори и след като пропуши отново, 48-годишният актьор не успя да си върне килограмите.

Въпреки диетите, на които се подлага, той тежи цели 115 кг и не успява да смъкне нито грам. За негово щастие настоящата му половинка го харесва и така. Публична тайна е, че той и Диляна Попова отново са заедно. Двамата вече не крият връзката си и открито демонстрират чувствата си, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар