Щерката на Цеци Красимирова направи горещо разкритие

Щерката на Цеци Красимирова направи горещо разкритие
5 (100%) 1 vote

Наследницата на Цеци Красимирова направи горещо разкритие

Очарователната Джудит – дъщерята на Цеци Красимирова ще бъде нейна шаферка на сватбата й. В навечерието на щастливото събитие, наследницата на моделката направи горещо разкритие. Тя призна, че има връзка с най-добрия приятел на майка си – модела Мариан Кюрпанов.

Младата дама публикува снимка, на която двама се целуват страстно. С това тя потвърди слуховете, че двамата имат интимна връзка. Слухове за нея се носят, откакто Цеци Красимирова оповести връзката си с Майкъл Струмейтис. На снимките, които тя публикува от техни почивки се вижда, че между Джудит и Кюрпанов прехвърчат искри.

До сватбата на моделката остават броени часове. Тя е в трепетна подготовка. Нашенката е наела цял отбор сватбени агенти и всеки ден репетира заедно с тях. В организацията на сватбата й е важен не само моментът, в който тя и съпругът й ще се посрещнат гостите си. Но и реда, в който ще се изявят гост изпълнителите. Както вече стана ясно на събитието ще пее изпълнител от световна величина, но негово име се пази в тайна.

От БГ изпълнителите младоженката се е спряла на Преслава. Пайнерката ще пристигне в Барселона със специален чартър, с който ще пътуват гостите на булката от България, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар