Мащехата на Меган Маркъл шокира с разкрития: Томас беше ужасен баща, въобще не трябва да доближава бебето!

Гласувайте за статията

Мащехата на Меган Маркъл – Рослин категорично против баща й да вижда детето й

След раждането на сина на Меган Маркъл и принц Хари, мнозина заговориха, че е време херцогинята да се помири с баща си. Но един глас избухна срещу цялото множество, обявявайки се твърдо против подобна стъпка. Рослин Маркъл, бивша съпруга на Томас Маркъл и мащеха на Меган проговори. И направи шокиращи разкрития за баща й, пише „Дейли мейл“.

„Не исках да говоря за това, но ще го направя, за да предпазя Меган. Тя не трябва да се доверява на баща си, нито да му позволява да вижда бебето й. Томас е ужасен човек, беше още по-ужасен баща. Какво го кара да си мисли, че може да е добър дядо за сина й.

Меган в никакъв случай не трябва да позволява детето й да общува с него. То трябва да израсне обградено с любов и доброта. Томас беше ужасен съпруг. Той заряза мен и децата ни сами, за да ходи по чужди жени. Никога не ми е вдигал ръка, но крясъците и обидите, които излизаха от устата му, нараняваха по-жестоко и от шамари“, каза още Рослин.

Тя заяви, че напълно подкрепя решението на Меган да не общува с баща си, а също така смята, че той няма право да се опитва претендира за някакви срещи с внука си. „Той има още пет внучета, но не е погледнал и едно от тях. С какво те са по-лоши от бебе Съсекс?“, казва още Рослин. Тя споделя, че не говори срещу бившия си от огорчение, а защото не иска да нарани отново Меган.

Мащехата на Меган Маркъл застана зад нея срещу баща й сн. You Tube /DailyMail

Мащехата на Меган Маркъл застана зад нея срещу баща й сн. You Tube /DailyMail

„Той заряза семейството ни, за да спи с други жени. Дори докато бяхме още женени, спеше с някои от моите роднини. Не мисля, че Меган и Хари заслужават подобен човек около детето си“, завършва трагичната си изповед пред „Мирър“ Рослин.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар