Нови подробности за приказната сватба на Цеци Красимирова

Нови подробности за приказната сватба на Цеци Красимирова
5 (100%) 1 vote

Броени часове остават до приказната сватба на Цеци Красимирова

Сватбата на Цеци Красимирова ще бъде същинска приказка. След броени часове тя ще се врече във вечна вярност на своя любим Майкъл Струмейтис. Щастливото събитие е насрочено за 14 май. Младоженецът е наел един от най-романтичните испански замъци. Именно там той и нашенката ще си разменят брачните обети и ще отпразнуват щастливото събитие с гостите си.

Два дни по-рано от България ще тръгне чартър, който ще извози гостите на моделката. Сред тях ще е ансамбъл „Българе“, който ще бъде част от специалната програма. Както вече стана ясно, за доброто настроение на гостите ще се погрижи Преслава. Тя ще пее на една сцена със звезди от световна величина, които все още се пазят в тайна.

Цеци Красимирова е в трепетно очакване на щастливото събитие. Любимият й е поръчал два ТИР-а с цветя от Холандия, които ще бъдат използвани за украсата на замъка. На щастливото събитие ще присъстват гости от 12 страни. Сред тях ще е собственикът на Нетфликс.

Младоженката няма търпение да представи новия проект, по който работи от месеци с бъдещия си съпруг. Тя сподели, че той е със социална насоченост и ще бъде реализиран в България. Но това ще се случи след сватбата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар