Слави Трифонов пръска цяло състояние за нова придобивка

Слави Трифонов пръска цяло състояние за нова придобивка
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов брои цяло състояние за нова придобивка

Слави Трифонов вече обяви, че шоуто му слиза от ефир, но въпреки това не се отказва от колекцията си на музикални инструменти. Шоуменът си е поставил за цел много скоро в нея да има още едно ново попълнение – китарата на Дейвид Гилмор от групата „Пинк Фройд“.

Музикантът реши да се раздели с голяма част от музикалните си инструменти. Той взе решение да продаде 120 от тях. Сред тях са предимно инструменти, с които е свирил на соло изявите си, както и такива, които е използва при записите с групата си.

Инструментите на Дейвид Гилмор ще бъдат продадени на търг. Събитието е насрочено за 20 юни. То ще се състои в офиса на аукционната къща „Кристис“, който се намира в Ню Йорк. Стартовата цена на китарата, с която Слави Трифонов желае да се сдобие, е 100 000-150 000 долара. Сумите от продажбите са предназначени за благотворителност. Събраните средства ще бъдат дарени на фондация, помагаща на гладуващите и бездомни хора по цял свят.

Музикантът е гостувал в шоуто на Слави Трифонов и това е една от причините той да иска да се сдобие с негова китара. Шоуменът сподели в ефира на предаването си, че китарата е предназначена за Цветан Недялков, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар