Меган Маркъл кръсти бебето им с Хари на котка (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Бебето на Меган Маркъл и Хари на подбив заради името си

Меган Маркъл и Хари станаха родители на 6-ти май. Два дни след това те представиха първия си наследник на обществото. А след това херцогът и херцогинята на Съсекс разкриха и неговото име.

Предположенията как Меган и Хари ще кръстят сина си бяха наистина много, а фаворити сред имената бяха Артър, Едуард, някои дори решиха, че кралската двойка ще отдаде почит към покойната Даяна, като кръсти новородения си син Спенсър. Всички догадки за името обаче се оказаха напълно погрешни. В сряда следобед научихме, че първото дете на Меган и Хари носи симпатичното име Арчи.

Естествено, дойде време и да завалят хиляди предположения защо херцогът и херцогинята на Съсекс са избрали точно това име и дали то има някаква символика.

И тук е моментът да се пренесем отвъд Океана, където Меган живееше до неотдавна. В САЩ бившата актриса има семейство и куп приятели от миналото, като с по-голяма част от тях тя вече не поддържа връзка. Един от бившите приближени до херцогинята на Съсекс споделя нещо наистина интересно, свързано с избора на име на кралското бебе.

Арчи

„Не е никак странно, че Меган е избрала синът й да се казва Арчи. Така се казваше един котарак, който тя много обичаше и отглеждаше заедно с майка си. Дория беше спасила животинката и с времето тя се превърна в много важна част от живота им. Меган обожаваше да си играе с този котарак и не спираше да говори за него с приятелите си. Тя наистина го обичаше“, споделя източникът, пише woman.bg.

Бившата актриса разкрила пред близките си, че Арчи си е отишъл след рязко напълняване. Причината за това била грешка, която самата Меган допуснала, когато му дала да изяде няколко зърна грозде. Това се случило, когато днешната херцогиня на Съсекс била още в колежа.

Меган Маркъл кръстила първия си син на котката си сн. Инсграм/ sussexroyal

Меган Маркъл кръстила първия си син на котката си сн. Инсграм/ sussexroyal

Дали наистина Меган е решила да кръсти бебето си на любимия си котарак, не е известно. Но името Арчи е съкратено от Арчибалд – типично шотландско име, което означава „истински, смел и храбър“. Кралският син има само едно презиме, което е Харисън. То е с аборигенски произход и означава „син на Хенри“ или „син на Хари“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар