Константин се въоръжи до зъби

Константин се въоръжи до зъби
5 (100%) 1 vote

Фолк певецът Константин се въоръжи до зъби

Константин се въоръжи до зъби. Фолкаджията приветства промените в закона, според които човек се освобождава от наказателна отговорност, ако използва в дома си оръжие за самозащита. Изпълнителят, който неведнъж е ставал жертва на крадци, е категоричен, че ако се наложи, ще се възползва от промените в закона.

Той заяви, че ще стреля по всеки, който си позволи да влезе с взлом в дома му. Изпълнителят е категоричен, че семейството и децата му са над всичко и за да защити любимите си хора, няма да пощади никого.

„Представете си какво ще изпитат децата ми, ако видят крадец у дома“, гневи се Коцето. Той е категоричен, че ако някой дръзне да влезе в дома му с цел кражба, няма да се поколебае и за миг. Певецът споделя, че няма да пръсне главата на крадеца, но ще го простреля. Той вече се е въоръжил и вече заспива с пистолет до леглото.

С типичното си чувство за хумор певецът коментира една стара мъдрост, гласяща че от затвор се излиза, но от гроб – не. Именно той беше сред най-активните защитници на пловдивския лекар, който застреля крадец в дома си. Коцето е на мнение, че новият закон е трябвало да бъде приет много по-рано, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар