Маги Халваджиян се мести в бТВ (Подробности за трансфера)

Маги Халваджиян се мести в бТВ (Подробности за трансфера)
5 (100%) 1 vote

Преговорите на Маги Халваджиян с бТВ са увенчани с успех

Маги Халваджиян най-после сключи договор с бТВ. Още преди месец се появиха слухове, че продуцентът води тежки преговори с първата частна медия. Малко след това самият той призна, че преговорите все още не са финализирани и не изключва вероятността да подпише договор с бТВ.

ПИК научи, че преговорите вече са към своя финал. Маги Халваджиян е сключил предварителен договор с частната медия. Преди седмици е било заснето видеото с концепцията за новия му проект, което е било представено на ръководството. Мениджърите на Би Ти Ви са очаровани от предложението на арменеца.

Идеята за новото му шоу няма нищо общо с „Господарите“. Маститият продуцент има концепция за шоу с гости и балет. Ясно е, че водещи на новата му продукция няма да са познатите лица от шоуто за гафове в ефир – Димитър Рачков и Зуека. Маги Халваджиян няма никакво намерение да върне сваленото шоу в ефир. Поне не тази година, пише ПИК.

Новото му предаване ще стартира в началото на есента. Това означава, че поне до края на годината всичките му усилия ще бъдат съсредоточени в новия проект. За завръщане на „Господарите“ може да се говори най-рано през 2020 година, допълва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар