Галена направи пикантно разкритие за личния си живот

Галена направи пикантно разкритие за личния си живот
5 (100%) 1 vote

Галена направи разкритие за личния си живот

Отношенията на Галена и Галин винаги са били пример за подражание. Но на малцина е известно, че двойката е била на косъм от раздяла. За това сподели самата Галена пред „Галена“.

Пайнерката каза, че 7 години след като началото на връзката й с Галин, отношенията им били заложени на карта. Малко след появата на първородния си син Стефан, двамата започнали да виждат само недостатъците си. Отношенията им се променили. Певицата споделя, че изчезнала тръпката от началото на връзката им. Тя допълва, че вина за влошаване на отношенията им, няма трети човек. Просто ежедневната рутина убила любовта им. В този тежък период пайнерката дори започнала все по-рядко да се прибира в дома си във Велико Търново.

Но заради сина си Стефчо, двамата съпрузи решили да проведат сериозен разговор. Тъй като не желаели детето им да расте с разведени родители, Галена и Галин решили да си дадат още един шанс. Изпълнителката споделя, че нито за миг след това не е съжалявала, че е дала още един шанс на Галин. Към днешна дата двамата са щастливи с двете си деца – Стефан и Александър. Влюбените дори мечтаят за трето дете и се надяват този път то да е момиченце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар