Гери Малкоданска върти успешен бизнес

Гери Малкоданска върти успешен бизнес
5 (100%) 1 vote

Гери Малкоданска може да се похвали с успешен собствен бизнес

Гери Малкоданска не разчита само на заплатата си в Нова тв. Къдрокосата синоптичка върти успешен бизнес. Откакто има връзка с интериорния дизайнер Алекс Ковачев, тя върти магазин за мебели в центъра на столицата.

Проверка на „Галерия“ установи, че предлаганите там стоки не са за простосмъртни. И едва ли човек със средната работна заплата у нас може да си купи нещо от там. Най-евтините артикули струват около 160 лв. За тази сума от магазина на Гери Малкоданска може да си купите само една свещ.

Рамка за снимка със стандартни размери струва „скромните“ 360 лв. Около 600-700 лв е средната цена на артикулите, предлагани в магазина на синоптичката. Там ще откриете и доста изделия на космически цени. Например масичка за хола, изработена от месинг и дърво, струва „само“ 20 000 лв.

Високите цени на стоките, които Гери Малкоданска предлага, са напълно оправдани. Красавицата е заложила само на дизайнерски стоки и не продава ментета, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Къдрокосата водеща паралелно с кариерата си в телевизията има и кариера на модел. За никого не е тайна, че тя е изключително амбициозна. Само преди няколко месеца Гери стана майка на малкия Лео. Но не остана бързо у дома. Синоптичката побърза да се върне на работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар