Росен Петров крие новата си любима

Росен Петров крие новата си любима
5 (100%) 1 vote

Историята на Росен Петров и Карина Видолова вече остана в миналото

Историята на Росен Петров и неговата бивша изгора Карина Видолова вече е само спомен от миналото. Бившият подчинен на Слави Трифонов дори не си спомня за брюнетката, с която се раздели преди две години. Но очевидно същото не може да се каже и за нея. Карина все още трупа слава на гърба на Росен Петров.

20 години по-младата от него пиарка нашумя преди години, когато двамата започнаха връзка. След като влезе в Народното събрание, брюнетката успя да задели средства, които инвестира във външния си вид. Карина си сложи силикон и заприлича на фолк певица. Но това не вълнува Росен Петров и той дори не й обръща внимание.

Причината за това е, че водещият вече има нова любима. Настоящата му половинка и негова колежка и няма нищо общо с бившата му.

Според мълвата, Карина настоявала връзката им да стане по-сериозна и това отблъснало водещия. Той не издържал на натиска й и решил, че е по-добре да се разделят. Но с новата си половинка няма този проблем. Тя се чувства добре с него и не мисли за семейство и деца. Този вариант идеално устройва Росен Петров, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар