Вижте с кой живее Ани Салич

Вижте с кой живее Ани Салич
5 (100%) 2 votes

Ето с кой заживя Ани Салич след развода

Ани Салич отвори нова страница в живота си след развода с Бранко. Двамата разтрогнаха брака си преди две години. След поредица от раздели и събирания, новинарката не издържа и взе решение да изостави съпруга си. По време на брака им той често я глезеше. За един от личните си празници тя получи нова кола от него.

Телевизионерката не спираше да хвали Бранко. Тя често споделяше пред колежки, че той й поднася всяка сутрин кафето в леглото. Въпреки романтичните жестове на Бранко, двамата бивши съпрузи често имали спорове относно възпитанието на децата си. Причината за развода им не е само това. Така и не стана ясно заради какво точно са се разделили, но е факт, че през годините Бранко често си е позволявал забежки извън семейното ложе.

След раздялата Ани Салич дели един покрив с майка си. Тя поканила родителката си в своя луксозен апартамент в квартал „Манастирски ливади“. Майката на новинарката й помага в грижите за децата. Дъщерята на Ани Салич Хана е на 13 години и учи в Италианския лицей, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Синът на новинарката Лазар е на 20 години и вече е студент в Холандия.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар