Мегз зарязва Румен Рончев

Мегз зарязва Румен Рончев
5 (100%) 1 vote

Мегз вече обмисля варианта да зареже любовника си Румен Рончев

Мегз зарязва любовника си Румен Рончев. Въпреки, че транспортният бос вече е в развод, дизайнерката вече обмисля варианта да го зареже. Причината за това е друг мъж. Според слуховете, Мегз си пада по Иво Аръков. Впечатлила се най-вече от изявата му с Къванч Татлъту.

Брюнетката не спирала да хвали младия актьор. Пред дружките си тя коментира, че още в началото видяла потенциала в него и била убедена, че той ще се сдобие със световна слава.

Щом актьорът разбрал какво мисли дизайнерката за него, започнал да любопитства какво точно точно е казала за него.

Преди седмици той буквално награби Мегз в ефир по време на гостуването й в „Мармалад“. Още тогава се появиха слухове, че той постоянно преследва дизайнерката. Ако се вярва на мълвата, бившият на Мика Стоичкова е хвърлил око на брюнетката и не пропуска възможност да й засвидетелства симпатиите си.

Нищо чудно много скоро и Мегз да откликне на чувствата му. След изявата му с Къванч Татлъту, дизайнерката вече гледа с друго око на него. Приближени до нея коментират, че със сигурност един актьор със световна слава би я привлякъл много повече от бизнесмен със скандална слава, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар