Коко Каменаров и Радина показаха баровското си жилище (Вижте подредения им с много вкус дом – Снимки)

Гласувайте за статията

Коко Каменаров и Радина живеят в луксозен дом, подреден, сякаш е от корица на списание

Семейното гнездо на Коко Каменаров и половинката му Радина Червенова впечатлява не само с големината си, а и с мебелите, които са дизайнерски и подбрани с много вкус от техните собственици.

Снимка: ХотАрена

Домът на бившия вече шеф на БНТ и новинарката е обзаведен в тъмно кафяви цветове, които носят много спокойствие и уют. Явно, че за интериора му семейната двойка е била вдъхновена от вентидж стила, който е по-популярен сред звездите от световна величина.

Снимка: ХотАрена

Според запознати близки до фамилията старинните мебели са събирани от различни кътчета на света, имат антична стойност и висока цена.

Снимка: ХотАрена

Стените на жилището са отрупани с книги на етажерки, много картини маски и снимки. В хола на централно място са поставени портрети на Радина и Коко. Не липсват и такива на някои от децата им. Срещу тях на другата стена има великолепна икона на Света Богородица, чиито размери са внушителни.

Снимка: ХотАрена

На балкона могат да се видят подходящи и стилни градински мебели. На които Каменаров вече ще има доста време да им се любува след като от десетина дена вече е без работа, предават от hotarena.net.

Той подаде оставка от шефското място на държавната телевизия, след като бе осъден условно за шофиране след употреба на алкохол. Радина обаче все още е в редиците на телевизията майка. Но не е на екран от доста време заради заболяване.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар