Димитър Рачков е на път да сбъдне голямата си мечта

Димитър Рачков е на път да сбъдне голямата си мечта
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков е на крачка от сбъдването на най-голямата си мечта

Много скоро Димитър Рачков може да сбъдне най-голямата си  мечта. От дълги години той мечтае да седне в стола на Слави Трифонов, научи HotArena.

След като стана ясно, че Слави Трифонов слиза от ефир и ще бъде преустановено излъчването на шоуто му, сценарият неговото място да заеме Рачков, изглежда все по-реалистичен.

Напомняме, че преди един месец папараците на „България Днес“ хванаха продуцента Маги Халваджиян на излизане от Би Ти Ви. Още тогава се появиха слухове, че маститият продуцент води тежки преговори с ръководството на частната медия. Тогава самият той потвърди тези слухове.

Но за да заемат мястото на Слави Трифонов, Господарите трябва да променят коренно концепцията на предаването си.  Твърде вероятно е адреналинките да се преквалифицират в балерини. Не е изключено техният брой да се увеличи.

От продуцентския бранш коментират, че у нас няма много желаещи, които да предложат подобна концепция за развлекателно шоу. Освен Маги Халваджиян опция са Иван и Андрей, които имат опит с „Шоуто на Азис“. Но този вариант не се коментира в публичното пространство и най-вероятно Димитър Рачков ще седне в стола на Слави Трифонов – нещо, за което амбициозният комик от „Господарите“ мечтае от години.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар