Стефан Данаилов в инвалидна количка на сцената (Вижте повече за драмата)

Гласувайте за статията

Ламбо с влошено здраве, репетира в инвалидна количка, премиерата на „Актрисата” виси на косъм

Стефан Данаилов не може да ходи заради напредналия паркинсон и още куп заболявания. Но за нищо на света не се отказва да води пълноценен живот. Само след месец трябва да се завърне на сцената.

Мастера смята да направи голямото си завръщане в Народния театър с постановката „Актрисата”. В която си партнира със старата си любов Аня Пенчева на 7 юни. Затова актьорът въпреки, че е в количка за инвалиди е на репетиция всеки ден.

Снимка: play.nova.bg

Няколко седмици преди усетил, че краката не го държат, но не се отказал от представлението. На което е постановчик.  Пред него стояла дилемата или да се предаде и откаже или пък да промени ситуацията с героя си. Ламбо избрал второто. Ролята си на застаряващ годеник в представлението ще изиграе на колела.

Колегите му от Народния разправят, че в момента Стефан Данаилов се чувства добре. Но няма гаранция в бъдеще какво ще е здравословното му състояние. Ако не дай Боже нещо се влоши ще се промени плана. Нещо, което се е случвало и досега.

Ламбо не се бе появявал пред публика години наред заради тежкото си онкологично заболяване. Тогава не трябваше да контактува с много хора заради слабия си имунитет.

Но миналата година големия актьор си позволи едно турне в страната и чужбина. Където представи биографичната си книга. Той се надява завръщането му в театъра макар и на количка да стане събитието на годината в театъра, предават от blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар