Юксел Кадриев се заши по празниците (Вижте какво шкембе отпра – Снимки)

Гласувайте за статията

Новинарят се ошишка брутално от стрес, ризите му не го побират вече

Юксел Кадриев не спира да трупа килограми, а по празниците съвсем се окръгли. Новинарят бе засечен да пийва кафенце в компанията на приятел пред сградата на медията. Водещият бе опакован с костюм и едва успя да седне на стола заради тясната дреха. И докато се наместваше на масата едно копче от ризата му изхвръкна.

Снимка: ПИК

Откри се гледка към голото му шкембе, но Кадриев нищо не усети и продължи да си говори с авера, държейки в ръка чаша кафе и цигара в другата.

Говори се, че водещия на новините пушел за да си притъпи глада, но май нямало ефект. Той продължавал да трупа сланинки в коремната област и вече не можел да се побира в костюмите, които стилистите му подбирали за ефир. Напълняването на журналистът се дължало на нездравословния начин на живот, който води. А освен това и ЕГН-то си казало своето, той не можел да пребори стреса и недопиването, които съпътстват професията му.

Снимка: ПИК

Юки стана на 46 години през март. А се вижда с просто око, че макар да е от суетните мъже не може да спре старостта. Освен качването на килограми водещия е взел да оплешивява, а останалата му коса вече е доста посивяла, предават от pik.bg.

Кадриев заковал кантара на 120 килограма, но липсата на половинка в живота му го демотивирала и той зарязал тренировките във фитнеса. Преди години Юксел бе един от най-запалените по спорта мъже в телевизията. Да си припомним как караше колело и с него ходеше на работа за да изглежда във добра форма.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар