Саманта Маркъл за кралското бебе: Всички ние сме допринесли за това, което ще бъде един ден (Вижте още)

Гласувайте за статията

Саманта Маркъл се опитва да се помири с Меган чрез бебето

Саманта Маркъл с мили думи към племенника си. Въпреки разногласията, които имаха досега, Саманта Маркъл и Томас Маркъл все пак поздравиха херцогинята на Съсекс по случай раждането на първия й наследник.

Много е възможно обаче малкия Арчи да не се запознае никога в дядо си Томас и леля си Саманта. Сестрата на херцогинята не веднъж я е нападала публично, обвинявала я е в грубо отношение към семейството, дори няколко пъти я сравни с Круела де Вил. Преди месеци обаче Саманта поиска да се извини на Меган. Тя дори се опита да нахлуе в двореца Кенсингтън. Но двете с Меган така и не подновиха контактите си.

Днес Саманта Маркъл шокира всички с думите си за новото кралско бебе. „Семейството си е семейство. Мисля, че това е невероятен исторически момент и въпреки че помежду ни има проблеми, искам да бъдем обединени, да протегнем ръка един към друг. Аз вече го направих, сега е ред на Меган. Цялото семейство се радваме за бебето. Всички ние сме роднини на това малко момченце и сме допринесли за това, което ще бъде един ден.

Вярвам, че ще се превърне в изключителен мъж, а ние винаги ще бъдем част от неговото голямо семейство. Би било чудесно да се срещнем един ден и той да се отнася с нас така, както сам прецени за добре, а не на база това, което научава от медиите. Искам детето да знае, че има голямо семейство, че е част от едно невероятно историческо събитие и че ние сме изключително развълнувани заради него.

Радвам се за Мег и Хари. Обичам малката си сестричка и няма никакво значение какво сме казали тук и там във времето. Сега тя трябва да постъпи правилно. Мег, имаш цял собствен свят и семейство тук, в САЩ, което се вълнува за теб“, сподели Саманта Маркъл, пише woman.bg.

Саманта Маркъл се опитва да се сближи с Меган чрез бебето колаж: woman.bg

Саманта Маркъл се опитва да се сближи с Меган чрез бебето колаж: woman.bg

Тези думи са нещо напълно нормално за една сестра. Но звучат някак странно, предвид критиките, които Саманта отправяше досега към Меган.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар