Томас Маркъл проговори за първото си внуче (Ще успее ли да трогне Меган?)

Гласувайте за статията

Томас Маркъл поздрави дъщеря си Меган Маркъл за бебето

Томас Маркъл проговори за първото си внуче. Хиляди хора от цял свят вече поздравиха Меган и Хари по случай раждането на първото им дете. Вчера бебето направи своя дебют пред обществото. Малчуганът бе представен и на кралица Елизабет Втора.

Меган и Хари споделиха и първите официални снимки на сина си, който носи името Арчи. Кадрите са дело на кралския фотограф Крис Алъртън и бяха публикувани в личния профил на херцогът и херцогинята на Съсекс в социалната мрежа Инстаграм. Щастливият татко не спира да говори колко е щастлив, както и колко е горд със своята съпруга. Меган от своя страна каза, че има „двамата най-добри мъже на света“, а това я прави истински щастлива.

Въпреки цялото това щастие обаче в кралското семейство може би назрява тежка драма. Възможно е в следващите дни и месеци да се разрази пореден жесток скандал между Меган и нейното семейство. И докато майката на херцогинята Дориа Ранглар е при своето внуче и помага в грижите за него, то баща й Томас Маркъл отново е като отритнат от цялата еуфория около внучето му.

Бащата на Меган Маркъл не общува с нея от около година, след като тя отказа да имат каквато и да е комуникация. Причината е, че Томас разпространи снимки сред медиите на дъщеря си малко преди тя да се омъжи за Хари, които тя не е искала да стигат до журналистите, пише jenata.blitz.bg. Баща й многократно дава интервюта. Той я призова да му прости, да забрави за всичките му грешки и да му позволи да общува с внука си, когато се роди.

Меган обаче запази мълчание. Тогава дори сестра й Саманта Маркъл се обърна срещу нея и я обвини, че с поведението си може дори да убие баща им.

Поздрав

Въпреки лошите им отношения Томас Маркъл поздрави дъщеря си по случай раждането на бебето, пишат британските медии. „Радвам се да чуя, че е майка и детето се чувства добре. Горд съм, че внукът ми е роден в британското кралско семейство и съм убеден, че той ще расте и достойно ще служи на короната и народа на Великобритания. Нека Господ благослови това дете, пожелавам му здраве и щастие. Поздравления и за скъпата ми дъщеря, херцогиня Меган Маркъл и принц Хари. Господ да пази Кралицата“, заявява бащата на херцогинята.

Томас Маркъл поздрави дъщеря си по случай раждането на малкия Арчи сн. Инстаграм/ sussexroya

Томас Маркъл поздрави дъщеря си по случай раждането на малкия Арчи сн. Инстаграм/ sussexroyal

Той обаче се страхува, че Меган няма да му позволи да види внука си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар