Слави Трифонов в тайни преговори с Нова тв (Подробности)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов води тайни преговори с Нова тв

Нов горещ слух за Слави Трифонов взриви медийното пространство. Според мълвата, шоуменът води тайни преговори с новите собственици на Нова тв. Само дни преди да обяви в ефир решението си да не преподпише договора си с бТВ, Дългия е бил засечен пред офис сградата на дружеството на Кирил Домусчиев, което придоби най-голямата медия у нас.

Дни преди да обяви решението си Слави Трифонов е бил забелязан пред ресторант „Есте“ в столичния квартал „Изток“2. Ден след обявяване на новината за прекратяване излъчването на шоуто, Трифонов е бил забелязан на същото място, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

От години се носи слух, че Трифонов обмисля трансфер в Нова тв. Повод за тези твърдения стана и музикалният проект, който той направи през 2008 година съвместно с Нова тв. След това Дългия заяви категорично, че повече никога няма да стъпи в тази медия. Но мнението му се променило след смяната на собствениците на телевизията.

Единият от вариантите, обсъждан от Слави Трифонов с продуцентите на Нова тв, е воденето на политически формат. След спиране на Господарите вече се освободи място в програмата на частната медия. И нищо чудно това място да бъде заето от новото предаване на Дългия.

Слави Трифонов вече обяви, че не се чувства добре в бТВ. Но това не означава, че той би отказал предложения от други медии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар