Виж какви ги свършиха Дара и гаджето й в палатка на гръцкия плаж! (още подробности)

Виж какви ги свършиха Дара и гаджето й в палатка на гръцкия плаж! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Дара и Живко явно вървят към сериозни отношения!

Новото гадже на поп фурията Дара я скри от любопитните погледи. Заместникът на Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, я заведе на фестивала на Halkidiki adventure. Той се проведе от 3 до 6 май в Калитеа, Гърция.

Дара

Дара и Живко палуват в палатката

В момента поетът се изявява в шоуто за имитации „Като две капки вода”. Според клюката към него проявявали креватни апетити две от участничките. И това били Мария Илиева и Тита.

Той обаче имал предпочитания към по-възрастната Мария Илиева, защото бил навикнал да бъде издържан от по-имотни и зрели дами, разкриват близки до бившия брадър, пише вестник „Телеграф“.

Връзката му с Дара бе на приливи и отливи и според някои от слуховете двамата по-скоро направили пиар, отколкото да изпитват истински чувства един към друг.

Но сега палавата варненка била влюбена в новото си гадже. И той се казвал Живко Гичев, който бил диджей.

Певицата и новия й любовник решили да се скрият от любопитните погледи на присъстващите на плажните партита. За целта те се настанили в една от ВИП палатките на плажа и прекараха по-голяма част от времето си вътре.

Влюбените гълъбчета не спирали да се прегръщат и да се целуват на плажа пред смаяните погледи на останалите, без изобщо да се притесняват.

Те излизали извън палатката само за по цигара и за да си кажат по някоя и друга дума с останалите гости на събитието. След това отново хлътвали в палатката, като не спирали да танцуват и да се забавляват.

На фестивала бяха забелязани още куп известни личности. Там бяха актьорът и режисьор Мариан Вълев, плеймейтките Анна-Мария и Джулиани Гани, някои от бившите златни момичета и други.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар