Слави Трифонов купува тв „Евроком“ за 8 млн. лева

Слави Трифонов купува тв „Евроком“ за 8 млн. лева
3.5 (70%) 2 votes
Слави Трифонов спряга за шеф на кабеларката Иван Кулеков

Шоуменът Слави Трифонов води активни преговори за покупката на кабеларката „Евроком“, върви усилен медиен слух. Вестник „Уикенд“ пише, че ако се вярва на мълвата, Дългия планира от няколко месеца покупката на медията, които неотдавна приюти Сашо Диков и Люба Кулезич. Свои рубрики в кабеларката има проф. Юлиан Вучков и евродепутатът Николай Бареков.

Намеренията на Слави Трифонов са да превърне „Евроком“ в своя партийна телевизия, като същевременно устрои там на работа и голяма част от екипа на „Шоуто на Слави“. Твърди се, че телевизията е оценена на 8 млн. лева, като парите за придобиването на медията щели да бъдат осигурени от неформалния съдружник на Трифонов – пернишкия строителен бос Станислав Добрев – Слави Транспорта. Собственикът на частния жилищен комплекс „Делта хил“ край Перник е изключително близък до именития си адаш, двамата са неразделни от 4-5 години насам. Само преди година Трифонов се премести в имение за 5 млн. лева край Кладница, построено специално за него именно от Слави Транспорта.

От „Евроком“ официално отрекоха, че Слави Трифонов води преговори за покупката на телевизията. Запознати обаче разкриха, че именно Дългия е устроил на работа в кабеларката Сашо Диков преди повече от година. При евентуална покупка на телевизията, която трябва да се осъществи до 2-3 месеца, за програмен директор на кабеларката ще бъде назначен Иван Кулеков, един от най-приближените до Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар