Майката на Елена Йончева се шири в палат в Княжево (Снимки на поредния скъп имот)

Гласувайте за статията

Елена Йончева с още един баровски имот в Княжево, майка й се шири в палат с високи зидове

Елена Йончева с нов скъп имот, за който скоро стана известно. Към огромното портфолио на депутатката от левицата, която сега е водач на листата за евро изборите от семейни недвижимости може да се добави и този в Княжево.

Снимка: ПИК

Там репортерите на ПИК засякоха майката на Йончева – Лариса. Възрастната рускиня се грижи за огромен двор и за вилата. Която трудно може да се види заради високата каменна ограда. Комшиите разкриват, че майката  на депутатката не била комуникативна и не поздравява никого. Виждали я много рядко защото не излизала навън. А когато й се наложело да напусне къщата отпред я чакала лъскава немска кола, предават от pik.bg.

Комшийка на Лариса разясни, че тя се крие защото не била в добри отношения със съседите си. Преди години семейството затворило пътека, която минавала през двора им заради оградата на имота и хората трябвало да обикалят за да стигнат до къщите си.

Снимка: ПИК

Съседката допълва, че откакто направили зида никой не можел да види какво става зад него. Забелязвали само колите, които паркират отпред. А Лариса я зървали когато изхвърляла някой боклук. Изобщо не се имала с никой от комшиите.

Снимка: ПИК

Според майката на червената депутатка пътя преминава от друго място и показва къде се намира официалната улица. Екипът на изданието установил, че къщата се обитава само през лятото, а възрастната жена е дошла да я почисти.

Снимка: ПИК

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар