Мая Манолова вдигна шумен купон за РД (Вижте къде черпи за празника си – Снимки)

Гласувайте за статията

Омбудсманът стана на 54, посреща гости на вилата си в Рударци

Мая Манолова с пищен рожден ден. Омбудсманът цели три дни посреща гости и празнува празника си. Миналия уикенд блондинката събрала най-близките си в вилната си къща в село Рударци.

Бившето острие на левицата, което сега е с най-висок рейтинг се пошегува като сподели, че празника й бил за хора на възраст над 50. Така подобавало на баба като нея. Но съседите й разправят, че купонът продължил до сред нощ с голяма веселба.

Снимка: Фейсбук

Манолова се похвали в личния си профил във Фейсбук, че най-много я изненадал с подаръка си малкия й внук. Максим още в ранни зори поднесъл на любимата си баба букет. Инструктиран от майка си Ралица.

Мая благодари на всичките си приятели за хубавите пожелания. Но не забрави да отрази, че най-хубавите цветя получила от Макси.

Щерка й заедно с зетя и малкия дошли специално от Кюстендил за да почетат рожденичката. Половинката й Найден Ангелов я изненадал с подарък рокля. Той бил наясно, че любимата му обича хубавите тоалети и се облича по последна мода. Естествено и той й подарил букет.

Снимка: Фейсбук

Манолова не пропуснала да почерпи и всичките си колеги. След празниците тя събрала екипа си и поръчала за тях пици, марково вино и торта. Но не хапнала нищо защото била на строг хранителен режим. Ядяла само зеленчуци и плодове за да се справи с преяждането по време на дългите празници, предават от retro.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар