Василена Гръбчева прежали Антон Хекимян

Гласувайте за статията

Василена Гръбчева вече дори не си спомня за Антон Хекимян

Василена Гръбчева прежали колегата си Антон Хекимян. Блондинката не иска и да чуе за него. И докато всички се надяваха, че двамата отново ще се съберат, красавицата си намери нов любим.

Но този път Василена Гръбчева не се спря на свой колега. Тя си избра мъж от поприще, което няма нищо общо с журналистиката. Красавицата залюби лекар. Новият любим на репортерката се казва Асен Цеков и е една от младите надежди на българската медицина. Миналата година той беше отличен с престижната награда „Млад лекар на годината“, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Асен Цеков е неврохирург и е част от екипа на една от най-престижните частни клиники у нас. Той е част и от сдружението на мотористите в София. Именно покрай тази своя дейност се запознал с Василена Гръбчева.

Асен се заел с организацията на благотворително събитие, свързано с дружението. Там срещнал бившата на Антон Хекимян. Искрите между тях прехвърчали от първия миг и от няколко месеца двамата влюбени живеят под един покрив. Те прекараха този Великден в Гърция.

Младият лекар вече е представил новата любима на семейството си. Родителите му са във възторг от Василена. Тя също е представила Асен на семейството си и на своите най-близки приятели, допълва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар