Гаф в Бъкингам: Бебето на Меган и Хари не е тяхно!

Гласувайте за статията

И в Бъкингам могат да сгрешат, гаф с бебето на Меган и Хари

Гаф в Бъкингам с бебето на Меган и Хари стана повод за доста майтапи в мрежата. Малкият Арчи, който вчера бе представен пред обществото, се оказа син не на херцозите на Съсекс, а на Кейт и Уилям. Поне според сътрудниците на двореца Бъкингам. Правнуците на кралица Елизабет са вече осем и явно на кралските сътрудници им става все по-трудно да се ориентират. Така че погрешка, за няколко минути, синът на Меган и Хари се оказа дете на Кейт и Уилям.

Иначе името на бебето доста напомня на прякора на принц Джордж, който призна, че у дома го наричат именно Арчи. За разлика от братовчед си обаче, Арчи Харисън няма да се ползва с кралска титла, нито е роден принц. Родителите му са твърдо решени да му осигурят нормален живот, поради което младежът ще се нарича „Мастър Арчи Харисън“ и дори не „Негова светлост“ или „Милорд“, пише  vistina.com.mk.

И докато някои се забавляваха с кралския гаф, който бързо бе поправен, други все пак коментираха друга новина — какво са си казали Меган и Хари, преди да застанат пред фотографите. Двойката е била видяна да си разменя няколко думи, докато върви към камерите. Оказа се, че Меган е била притеснена, че бебето може да се събуди и да се разплаче.

Гаф в Бъкингам с бебето на Меган и Хари, приписаха го на Кейт и Уилям сн. Инстаграм/The Royal Family

Гаф в Бъкингам с бебето на Меган и Хари, приписаха го на Кейт и Уилям сн. Инстаграм/The Royal Family

„Погледни го. Съвсем спокоен е. Да вървим“, казал Хари на Меган, преди да излязат. Двойката позволи да снимат тях и детето им само три минути. Веднага след тази фотосесия последва още една — среща с кралицата. Кралският фотограф Крис Алъртън бе извикан, за да снима малчугана при баба му и дядо му. След това съпрузите се оттеглиха от очите на обществото и се очаква Меган да се появи пред хората чак за военния парад през юни. Като дори годишнината от сватбата си двойката ще прекара далеч от любопитни очи.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Гаф в Бъкингам: Бебето на Меган и Хари не е тяхно!”

  1. LORZ

    май 09. 2019

    Пълни глупости! Като е на Кейт и Уйлям , кога го е родила Кейт и какво е станало с бремеността на Мегън?

Добавете коментар