Гаф в Бъкингам: Бебето на Меган и Хари не е тяхно!

Гласувайте за статията

И в Бъкингам могат да сгрешат, гаф с бебето на Меган и Хари

Гаф в Бъкингам с бебето на Меган и Хари стана повод за доста майтапи в мрежата. Малкият Арчи, който вчера бе представен пред обществото, се оказа син не на херцозите на Съсекс, а на Кейт и Уилям. Поне според сътрудниците на двореца Бъкингам. Правнуците на кралица Елизабет са вече осем и явно на кралските сътрудници им става все по-трудно да се ориентират. Така че погрешка, за няколко минути, синът на Меган и Хари се оказа дете на Кейт и Уилям.

Иначе името на бебето доста напомня на прякора на принц Джордж, който призна, че у дома го наричат именно Арчи. За разлика от братовчед си обаче, Арчи Харисън няма да се ползва с кралска титла, нито е роден принц. Родителите му са твърдо решени да му осигурят нормален живот, поради което младежът ще се нарича „Мастър Арчи Харисън“ и дори не „Негова светлост“ или „Милорд“, пише  vistina.com.mk.

И докато някои се забавляваха с кралския гаф, който бързо бе поправен, други все пак коментираха друга новина — какво са си казали Меган и Хари, преди да застанат пред фотографите. Двойката е била видяна да си разменя няколко думи, докато върви към камерите. Оказа се, че Меган е била притеснена, че бебето може да се събуди и да се разплаче.

Гаф в Бъкингам с бебето на Меган и Хари, приписаха го на Кейт и Уилям сн. Инстаграм/The Royal Family

Гаф в Бъкингам с бебето на Меган и Хари, приписаха го на Кейт и Уилям сн. Инстаграм/The Royal Family

„Погледни го. Съвсем спокоен е. Да вървим“, казал Хари на Меган, преди да излязат. Двойката позволи да снимат тях и детето им само три минути. Веднага след тази фотосесия последва още една — среща с кралицата. Кралският фотограф Крис Алъртън бе извикан, за да снима малчугана при баба му и дядо му. След това съпрузите се оттеглиха от очите на обществото и се очаква Меган да се появи пред хората чак за военния парад през юни. Като дори годишнината от сватбата си двойката ще прекара далеч от любопитни очи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Гаф в Бъкингам: Бебето на Меган и Хари не е тяхно!”

  1. LORZ

    май 09. 2019

    Пълни глупости! Като е на Кейт и Уйлям , кога го е родила Кейт и какво е станало с бремеността на Мегън?

Добавете коментар