Рейтингът на Слави Трифонов удари дъното

Рейтингът на Слави Трифонов удари дъното
3 (60%) 2 votes

Слави Трифонов с кошмарно нисък рейтинг

Слави Трифонов удари дъното с кошмарно ниския си рейтинг. Дори играта с подарък Мерцедес не успя да съживи рейтинга на шоуто. Това сочат официалните данни.

Предаването, което ще се излъчва още месец, удари дъното по гледаемост. Турският сериал „Майка“ е по-предпочитан от шоуто на Дългия. Сапунката заема второ място в класацията за гледаемост, а Слави Трифонов е на последното десето място. Лидерската позиция е за „Гласът на България“. Венета Райкова с „Папараци“ е на четвърто място, а преди нея е „Бригада нов дом“.

Във вторник, когато Слави Трифонов заяви, че слиза от ефир, рейтингът на предаването му е бил едва 26 пункта, при задоволителен показател от 35 пункта.

Дори в месечната класация на бТВ за гледаемост на отделните продукции, Слави Трифонов заема незадоволителното десето място. Преди него са продукциите „Мастър шеф“, „Гласът на България“ и формата за размяна на съпруги „Смени жената“.

Телевизионери коментират, че подобен резултат е срам за Слави Трифонов. Още повече, че предаването му има космически бюджет и освен това няма пряка конкуренция. В първите 30 минути от шоуто, във вторник и сряда по Нова тв се излъчва „Женени от пръв поглед“. Във втората половина на шоуто на Дългия по конкурентната медия се излъчва късната новинарска емисия, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар