Алекс Раева направи любопитно разкритие за новия си любим

Алекс Раева направи любопитно разкритие за новия си любим
5 (100%) 1 vote

Алекс Раева категорично отказва да разкри кой е мъжът до нея

Очарователната Алекс Раева е на седмото небе от щастие. Както вече стана ясно, блондинката е в трепетно очакване на първородния си наследник. Тя е много щастлива не само от този факт. Бившата на Слави Трифонов сияе заради новата си любов. Тя е щастлива, че най-после откри любовта, която е чакала цял живот.

Но въпреки щастието си, красавицата отказва да открехне завесата на личния си живот. Тя пази в тайна самоличността на любимия си и не възнамерява да разкрие кой е той.

Алекс е категорична, че това засяга само нея. Тя споделя единствено, че любимият й няма нищо общо с музика и ще му спести медийните изпитания. Но откакто той е в живота й, тя е опознала истинското щастие. Дори след като вече е получила шамар от живота.

Бъдещата майка сподели, че се е запознала с новата си любов по време на разходка с лодка. Първоначално тя нямала желание да се качи на лодката. Но днес не съжалява, че се е съгласила.

Алекс Раева проговори и за раздялата си с Дончо. Тя сподели, че е преживяла много драматично това събитие. След раздялата с бившия си, певицата си поставила бариера и не допускала никого до себе си, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар