Годжи потъна до уши в дългове (Данъчни и банки го преследват)

Гласувайте за статията

Дясната ръка на Слави Трифонов потъна в дългове до уши, музикантът дължи колосална сума

Годжи е попаднал в списък с най-нередовните платци. Стотоци хиляди лева дължи Георги Милчев към банки и към хазната.

Музикантът, който е звезда от „Шоуто на Слави” започнал да трупа дълговете си от 2013 г насам. Задълженията му от тогава започват да нарастват и да се трупат. Това се вижда от търговския регистър, а НАП прави неуспешни опити да си събере дължимото.

Снимка: ХотАрена

Започва се със съдебни дела и се намесва частен съдебен изпълнител. Следващата процедура е запор на имуществото и фирмите му и накрая продажба. Не става ясно обаче дали тази стъпка ще се предприеме.

От изданието „България днес” Георги Милчев – Годжи бе потърсен за коментар. Но както се досещате басистът на Слави вдига телефона и след като разбира за какво го търсят пуска една тлъста псувня и затваря.

През 2017 г е последния запор. Поводът за него е просрочен стар кредит към банка. Годжи е нелоялен платец и не е уредил отношенията си с банковата институция. От там прехвърлят задължението към колекторска фирма и сумата нараства значително.

Освен 200 хиляди лева кредит за лихви и такси музикантът трябва да палати още 26 415 лева и 46 стотинки. На данъчното пък Годжи дължи 77 646 лева главница и още 31 674 лева лихви. Освен всичко това са му запорирани и две фирми. Едната за 37 772 лв, а другата за 339 789 лв, предават от hotarena.net.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар