Годжи затъна в дългове

Гласувайте за статията

Годжи има сериозни финансови проблеми

Годжи затъна в дългове. Справка в Търговския регистър, че от 2013 година той е започнал да трупа дългове. Отделно басистът има солидни задължения към една от големите банки у нас.

Репортер на „България днес“ потърси подчинения на Слави Трифонов за коментар. Музикантът отговорил на телефонното обаждане, но след като научил какъв е поводът за него, с гневен тон затворил телефона, допълва изданието.

„България днес“ разкри в какъв размер са дълговете на Годжи. Последният запор, наложен на музиканта, е от 2017 година. Той е свързан с негово задължение към голяма банка. Музикантът не уредил отношенията си с финансовата институцията и в резултат от това задължението му било прехвърлено към колекторска фирма. Задължението му към този момент е набъбнало до впечатляващите 226 415 лв. Сумата включва 200 000 лв необслужен кредит и такси за съдебни дела.

Подчиненият на Слави Трифонов дължи и малко над 100 000 лв на НАП за неплатени данъци. Отделно е наложен запор на две фирми, собственост на басиста. Единият от тях е за близо 38 000 лв, а другият за впечатляващите 300 000 лв, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Както вече стана ясно, от месец юни шоуто на Слави Трифонов слиза от ефир. Дългия обяви, че няма да преподпише договора си с бТВ. Това означава, че целият му екип ще остане без работа, включително и Годжи, който има сериозни финансови проблеми.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар