Галена и Галин едва спасили брака си (Семейството на косъм да се раздели)

Гласувайте за статията

Галена и Галин си дали втори шанс заради сина си

Галена и Галин се смятат за едно от най-стабилните семейства в поп фолк жанра. Но истината не винаги е такава, каквато изглежда на пръв поглед. Като всяко нормално семейство Галена и Галин също се сблъскват с трудностите на семейния живот. Те наистина трудно преживяват тези моменти и дори са на косъм да се разделят, признава поп фолк изпълнителката.

Драматичните моменти в семейството на Галена и Галин настъпват няколко години след появата на първия им син Стефан през 2009-та година. Поп фолк изпълнителката и съпругът й били двойка вече седем години, имали си и детенце, всеки от двамата се радвал на успешна кариера, докато в един момент усетили, че отношенията им не вървят.

В страстната им и емоционална връзка се настанили рутината и еднообразието. Още по-лошо било, че в този момент те започнали да се вглеждат повече в недостатъците на другия и да се дразнят от най-малкото. „Не е заставал трети човек помежду ни, просто рутината ни уби. Онази първата тръпка, която изпитвахме помежду си с Галин, отдавана изчезна“, разказва поп фолк изпълнителката, пише „Галерия“.

За известно време Галена дори спряла да се прибира толкова често в семейния им дом във Велико Търново. Поп фолк изпълнителката приспивала в софийското им жилище, което купил Галин.

Втори шанс

Галена и Галин смятали, че е по-добре за тях да не се виждат за известно време, за да могат да преосмислят отношенията помежду си и да преценят какво да правят занапред. Огромна роля за подобряването на  на отношенията между тях тогава изиграл сина им Стефчо. Семейството не искало той да израсне с разведени родители. След множество разговори и болезнени откровения Галена и Галин решили да си дадат втори шанс.

Галена и Галин си дали втори шанс заради сина си сн. ХотАрена

Галена и Галин си дали втори шанс заради сина си сн. ХотАрена

„Прекрасният ни син Стефчо успя да ни сплоти, да ни обедини и да ни направи по-силни от всякога. Преодоляхме критичната ситуация и днес сме много щастливи“, гордо разказва Галена, която днес е категорична, че именно Галин е мъжът на живота й. През 2016-та година на семейството се роди още един син – Александър. Галена и Галин мислят и за трето дете и се надяват то да бъде момиченце, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар