Скандал: Българин изпраща секс съобщения от името на Тони Стораро! (виж тук)

Скандал: Българин изпраща секс съобщения от името на Тони Стораро! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Тони Стораро потресен от случилото се!

Тони Стораро пострада от хакерска атака. Хитовият изпълнител е с хакнат профил. Престъплението е извършено от българин, който живее в Германия.

Тони Стораро

Тони Стораро потресен от наглостта

Профилът на поп фолк изпълнителят е хакнат миналата събота, на 27 април. Злосторникът е отправил неприлични сексуални предложения.

Едните от тях са насочени към 42-годишна колежка на певеца. За гаврата съобщи самия Тони Стораро, без да уточнява името на „пострадалата”:

„Извинявам се на всички последователи, на които са писани лични съобщения от мое име. Разбрах, че са предложили на две момичета по 2000 лв. за участие в мой клип, както и са отправили неприлични сексуални предложения на моя колежка. Много приятели ми се обадиха да ме питат защо съм спрял да ги следвам. Не съм бил аз.

Мисля, че успях да възстановя всичко с изключение на снимките, които са изтрити, но това, не ме притеснява – аз съм активен в Инстаграм и качвам достатъчно. Не знам каква е причината за тази атака – някой иска да се представя за мен, или ми завидяха, че от социалната мрежа верифицираха профила ми със синьо тикче…

Каквото и да е, се надявам компетентните органи да си свършат работата и виновникът да получи необходимото наказание“, коментира бащата на Фики.

Хакерът е правил доста поразии. Той е трил снимки, обследвал е приятели, блокирал е непознати. Той е сменил информацията и имейла, на който социалната мрежа изпращат съобщения зе непозволени влизания.

Тони Стораро успява да си върне профила на 4 май, но само ден по-късно нещата се повтарят. От екипа на Инстаграм вече са „ловнали” хакера. Установили са, че е българин, който живее във Франкфурт, Германия. Имат му вече и IP адреса, от който е влизал.

Освен това са установили и други подробности, както и имейлите, от които е изпращал съобщенията.

От социалната мрежа гарантират, че са създали тройна защита на профила на Тони Стораро. Случаят ще бъде предаден на ГДБОП, отдел „Киберпрестъпления”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар