Златната Християна Тодорова показа сестра си! (виж каква красавица е и Александра)

Златната Християна Тодорова показа сестра си! (виж каква красавица е и Александра)
5 (100%) 1 vote

Християна Тодорова показа сестра си Александра!

Златното момиче Християна Тодорова за първи път показа сестра си Александра. Разбира се, нито за миг не сме се съмнявали, че тя също ще е красавица – съдим по Хриси.

Християна Тодорова

Златната Християна Тодорова обожава сестра си Александра

Това, което най-силно впечатли в случая обаче, е огромната обич на гимнастичката към нея. Ето как Християна разтърси мрежата преди часове:

„На сестра ми… Където и да си, леглото ти ще е това до моето. И шкафа ти за блузите ще е този под моя. А блузите, нали знаеш, че са наполовина мои. Наполовина твои. И парфюмите. И обувките. И всичко в нас.

Не само нещата си споделяхме, а целия живот. Споделяхме и леглото вечер, когато те беше страх от онази играчка там на стола. И все ми дърпаше одеалото. А сега времето ни дърпа нас и всичко остана там. В миналото. В спомените.

Където и да си, четката ти за зъби ще е тази до моята. Няма да забравиш, нали ? Твоята е розовата, моята е синята. Често обичаше да ги бъркаш.

И нарочно ме дразнеше, като оставяше капачката на пастата отворена.
Знаеш, че изсъхва! Колко пъти да ти повтарям?

Смей се… Точно този досаден смях ми липсва повече от всичко и не се радвам, че си далече. И всеки ден ти казвам: “Чакам те, ела си вече”, изля тъгата по сестра си чаровната Християна Тодорова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар