Златната Християна Тодорова показа сестра си! (виж каква красавица е и Александра) Преглеждания: 5355

Християна Тодорова обожава сестра си Александра
0
5/5 - (1 vote)

Християна Тодорова показа сестра си Александра!

Златното момиче Християна Тодорова за първи път показа сестра си Александра. Разбира се, нито за миг не сме се съмнявали, че тя също ще е красавица – съдим по Хриси.

Християна Тодорова
Златната Християна Тодорова обожава сестра си Александра

Това, което най-силно впечатли в случая обаче, е огромната обич на гимнастичката към нея. Ето как Християна разтърси мрежата преди часове:

„На сестра ми… Където и да си, леглото ти ще е това до моето. И шкафа ти за блузите ще е този под моя. А блузите, нали знаеш, че са наполовина мои. Наполовина твои. И парфюмите. И обувките. И всичко в нас.

Не само нещата си споделяхме, а целия живот. Споделяхме и леглото вечер, когато те беше страх от онази играчка там на стола. И все ми дърпаше одеалото. А сега времето ни дърпа нас и всичко остана там. В миналото. В спомените.

Където и да си, четката ти за зъби ще е тази до моята. Няма да забравиш, нали ? Твоята е розовата, моята е синята. Често обичаше да ги бъркаш.

И нарочно ме дразнеше, като оставяше капачката на пастата отворена.
Знаеш, че изсъхва! Колко пъти да ти повтарям?

Смей се… Точно този досаден смях ми липсва повече от всичко и не се радвам, че си далече. И всеки ден ти казвам: “Чакам те, ела си вече”, изля тъгата по сестра си чаровната Християна Тодорова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.