Мегз с трогателен поздрав към майка си!

Миглена Каканашева - Мегз разплака мрежата на рождения ден на майка си. А най-много сълзи имаше в очите на родителката й - разбира се, от щастие. Ето как дизайнерката изля обичта си и какво написа: [caption id="attachment_590134" align="aligncenter" width="300"]Мегз Мегз с трогателен пост[/caption]

"Честит рожден ден, мамо! Днес исках да ти напиша пост, с който да ти кажа колко много значиш за мен и седнах и започнах да изброявам на един лист всички думи, които излизат в съзнанието ми докато си мисля за теб.

Исках по тях да създам история. Сила, любов, отдаденост, сигурност, всичко можеща, инатлива, герой са малко от нещата, които редях на листа. И всеки, който те познава, знае за какъв великан говорим. Ти си несломима, най-силната жена на света. Изумена останах, обаче, когато от ръцете ми излезе думата “страх”. Стъписах се и спрях да пиша. Как страх, аз от нищо не се страхувам. Нещо повече, когато усетя и малка частица притеснение, скачам веднага срещу първоизточника му. Ей така, за да си докажа, че и с това мога да се справя. Откъде тогава тази дума и то в асоциации за теб. Събрах всички листове. Написах на един от тях “Страх” и започнах да изброявам ситуации, в които съм изпитала страх. И знаеш ли какво открих, мамо, че при всяка от тях първата ми реакция винаги е била да ти звънна. После се замислих за всички ситуации, в които съм била несигурна и пак - веднага на телефона към теб. Странно. Замислих се и за всичките ми успехи или моменти на радост. И познай - отново на слушалката с теб. И знаеш ли мамо, каквото и да правя винаги търся реакцията ти. Даже не реакцията, просто присъствието ти - ей така да си там.

Никога няма да забравя как преди години си тръгна от Мегз и точно след 24 часа аз вече не виждах смисъл дори в мечтата си. Сега вече рева докато пиша, но искам да ти кажа.

Много те обичам, мамо. Толкова безкрайно много, че чак ме е страх. Много ме е страх да не би някой да ти направи нещо и аз да не мога да го спра. Много ме е страх да не си тръгнеш един ден. И ужасно мн ме е страх, че не виждам смисъл в нищо без теб. Защото аз толкова много искам да имам купища пари и да мога да ти купя онзи замък, за който мечтаеш от години. И ти да седиш в градината в бял костюм и перли и да гледаш децата ми. Ти, татко и цялото ни семейство да може никога повече да не работите и да бъдем заедно завинаги.

Обичам те много, мамо. Тази година искам да ти благодаря конкретно за това, че ми помогна да премина през най-тежкия момент в живота ми. Обичам те", трогна мрежата и най-много майка си Мегз.