Даниел Петканов „нахрани“ майките, които го осъдиха за вулгарност! (виж тук)

Даниел Петканов „нахрани“ майките, които го осъдиха за вулгарност! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Даниел Петканов излезе с пост в социалната мрежа!

Лудия репортер Даниел Петканов не остана безмълвен пред укорите и нападките на родители в мрежата. Поводът, както знаем, бе снимката му с Алекс Петканова и бебето, на която тримата са облечени с тениски с неприличен надпис. Ето какво заяви Дани Петканов на всички:

Даниел Петканов

Даниел Петканов отговори на нападките

„И п*рното вече е софт.
И хуморът е софт.
И връзките са софт.
Само коментарите останаха хард!

Бел. авт.
Под п*рно да се разбира и порно и парно, защото снощи беше 3 градуса пък парно нямаше
виж, порно….

Онзи ден и вчера бяхме тагнати с Александра в коментари под различни статии в социалните мрежи. Поводът за тях е снимка, която качихме и двамата преди време с тениски с ироничен, хумористичен текст Mother, Mother fucker и The Result.

Ясно е, че самоиронията и чувството за хумор са специфични зони. Много често човек остава неразбран или дори атакуван за това, че е проявил нехарактерна и несвойствена за останалите активност.

…И в това няма абсолютно нищо лошо. Ясно е, че всеки може да тълкува всичко както сметне за добре през своята собствена призма.

И все пак, в моите профили, може би донякъде разбираемо, имаше приемливо количество хейт. В тези на Александра нещата бяха доста по-крайни. Да ни вземат детето, да се сезират институции и т.н. Само Танос не беше призован да дойде да ни премахне от лицето на планетата Земя.

И днес, ставам от сън, преглеждам новинарския мейнстрийм и какво да видя, важни статии, свързани с политика, престъпност, икономика имат пренебрежителен интерес към себе си, докато това какви тениски носят двама родители и тяхното дете с подчертан хумористичен подтескт предизвиква… О, каква изненада – стотици реакции.

И дойде моментът да спра да пиша повече, защото ми схванахте мисълта, а и мисля да се завия, защото както казах няма ни парно, ни качествено п*рно, само качествен… аргументиран… хейт.

Живейте живота както намерите за добре, радвайте се на различните, ако пък не ги разбирате, майната им… парното пак ще дойде… или пък да си купя една духалка“, написа Даниел Петканов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар