Слави Трифонов прости на Крисия, забрави за Алекс Раева и Деси Добрева

Гласувайте за статията

Слави Трифонов пренебрегна някои от емблематичните лица на шоуто при обявяването на края му

Сърцето на Слави Трифонов явно се разтопило на сбогуване с Би Ти Ви, защото във филмчето за сбогуване, което бе показано в предаването на 6 май, присъстваше Крисия.

Нещо повече-малката певица бе показана на два пъти, заедно с екранната си половинка Господин Андреев в клипчето, озаглавено „Ретроспекция:19 години Шоуто на Слави”, видя Hotnews.bg. То бързо се превърна в хит в социалните мрежи.

Слави Трифонов

Снимка: Гугъл

В него освен Крисия могат да видят още и няколко други знакови личности, напуснали предаването: Галя от балет „Сатен”, бившият сценарист Росен Петров и актьорът Виктор Калев. Помен няма обаче от нито една от вокалистките на „Ку-ку бенд” като се започне от Алекс Раева и Деси Добрева и се свърши с Цветелина Грахич и двете настоящи солистки на оркестъра.

Не са показани и легенди като Любо Нейков, Руслан Мъйнов и Евтим Милошев, но за сметка на това кадрите с Краси Радков са десетина. Причината за раздялата на Дългия с Крисия така и не станаха ясни, но наскоро той коментира, че при избора на нова звезда, която тече в момента, трябва да се внимава, за да не се повторят грешките в разградчанката и нейните родители.

Явно обаче лошите чувства са останали в миналото, щом тя намери място в ретроспекцията. Появата на Калев и балерината не е сензация, защото те поддържат добри отношения с Трифонов. Влизането в кадър на Росен Петров обаче озадачи мнозина, защото раздялата между него и Слави бе повече от драматична.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар