Бебето на Меган Маркъл и Хари с първи рекорд (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Бебето на Меган Маркъл и Хари стана рекордьор с раждането си

Бебето на Меган Маркъл и Хари с първи рекорд след появата си на бял свят. Бебе Съсекс, както засега наричат малчугана, все още си няма име, но вече чупи рекорди. Синът на Меган и Хари е само на няколко часа, но се превърна в едно от най-популярните бебета в цял свят.

Меган и Хари съобщиха новината, че са станали родители на момченце и в своя личен профил в социалната мрежа Инстаграм. Публикацията на херцозите, с която обявиха новината, събра над 1 милион харесвания само за час. В момента новината е харесана над 2, 6 милиона пъти, само 24 часа след анонсирането й в мрежата.

Толкова много положителни реакции не е събирала нито една публикация на британското кралско семейство досега. Така бебето на Меган и Хари стана рекордьор само няколко часа след появата си на бял свят.

За херцогът и херцогинята на Съсекс това е втори рекорд. Първият си рекорд младото семейство постави със създаването на личен профил в социалната мрежа Инстаграм. Хари и Меган се отделиха от Уилям и Кейт и създадоха собствен профил, който беше активиран на 2-ри април. Това незабавно отприщи вълна от милиони последователи. Кралският профил събра 1 милион последователи само за 5 часа и 45 минути – поставяйки нов рекорд за най-бързо генерирани фенове, пише ladyzone.bg.

Сега светът очаква следващата публикация на Меган Маркъл и Хари в социалната мрежа Инстаграм. В нея най-вероятно кралското семейство ще обяви името на първия си наследник и ще пусне първите му снимки, както обеща щастливия татко вчера пред медиите.

Нищо чудно обявяването на името на първия наследник на Меган и Хари да постави нови рекорди за най-харесвана публикация в социалната мрежа Инстаграм, които трудно ще могат да бъдат достигнати от друг.

Бебето на Меган Маркъл и Хари с първи рекорд сн. Инстаграм

Бебето на Меган Маркъл и Хари с първи рекорд сн. Инстаграм

На какво име са се спрели щастливите родители и ще почитат ли с него принцеса Даяна, както очакват британците, ще разберем утре.

С тази публикация бебето на Меган и Хари стана рекордьор сн. Инстаграм

С тази публикация бебето на Меган и Хари стана рекордьор сн. Инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар