Дъщерята на Светлана Гущерова и Християн ги сдобри с баща му (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Свекърът на Светлана Гущерова се радва на внучка си

Дъщерята на Светлана Гущерова и Християн сдобри семейството. Малката Анелия-Добромира е успяла да сдобри баща си Християн и дядо си Добромир. Миналата година Гущеров-старши не се появи на сватбата на младото семейство. Заради отсъствието му от звездното събитие плъзнаха слухове, че той не е благословил брака на наследника си и избраницата му.

Дори и да са имали някакви противоречия, с днешна дата те явно вече са изгладени. А дядото е на седмото небе от щастие след появата на първата си внучка. Светлана и Християн кръстиха малката принцеса едновременно на баба й, и на дядо й по бащина линия – Анелия-Добромира.

Светлана разкри името на дъщеря си на нейната погача като пусна стори в социалната мрежа Инстаграм със снимки от събитието. Тогава обаче щастливата майка беше закрила лицето на своята първородна рожба. Г-жа Гущерова призна на своите фенове след раждането, че е много суеверна и засега не смята да показва дъщеря си. Но обеща, че и това ще стане, когато реши.

Появата на малката принцеса очевидно е успяла да сплоти семейството и да изглади недоразуменията между щастливите родители и щастливият дядо. „Свекър ми много се радва на дъщеря ни. Идеята за името беше моя и на Хриси. Искахме да кръстим дъщеря си на роднините на съпруга ми, защото той все пак им е единствен син, а малката им е първородна внучка.

Аз имам и племенница, и брат, и сестра… Прочетох в един жълт вестник, че Хриси бил изолирал майка ми и настоял детето ни да носи името на неговите родители. Нищо подобно! Пак казвам, решението за името го взехме заедно“, заявява Гущерова в интервю за вестник „Уикенд“.

Дъщерята на Светлана Гущерова и Християн ги сдобри с баща му сн. Инстаграм

Дъщерята на Светлана Гущерова и Християн ги сдобри с баща му сн. Инстаграм

На този етап от майчинството Светлана не разчита на детегледачки. В грижите за малката принцеса й помагат майка й и свекърва й, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар