Елена Йончева гуляе по баровските заведения (Депутатката води активен нощен живот – Снимки) Преглеждания: 2863

Снимка: Ретро
0
Оценете този post

Лявата народна избраница пийва само подбрано вино в компанията на Нона Йотова

Елена Йончева често може да бъде забелязана по елитните столични ресторанти. Депутатката, на която е повдигнато обвинение за пране на пари и освен това притежава имоти за милиони е почитател на луксозните заведения. Там пръска пачки на секретни вечери.

Снимка: Ретро

Най-често компания й прави колежката й от БСП – актрисата Нона Йотова.

От както влязоха в Народното събрание двете дами си станаха много близки. Често прекарват заедно свободното си време когато нямат партийни ангажименти. Блондинките на левицата отдъхват в лукса на баровските ресторанти. Но не винаги сами.

Снимка: Ретро

Понякога към тях се присъединява и благоверния на Елена – архитектът Пламен Тодоров. Прекрасната си съпруга води и депутатът Александър Симов.

Момченцето на Йончева никога не я придружава на тези късни срещи. Запознати се чудят кога на Елена й остава време за малкия. Тя го извежда вечер единствено ако има семеен празник или пък когато повода е самото хлапе.

От снимките се вижда, че компанията на водачката на листата на БСП за евро изборите се черпи с бяло вино от подбран сорт грозде.

За Йончева нощния живот не е нещо ново. Докато бе журналистка и не мислеше да се захваща с политика Елена бе почитател на младежките купони и партита. Въпреки, че сега е чукнала 50  преди няколко години през лятото шокира като се появи на фестивала „Спирит ъф Бургас”.

Снмика: Ретро

Тогава бе с мъжа си Пламен с когото се забавляваха яко. Пяха и танцуваха до забрава в близост до сцената. Присъстващите бяха изненадани когато видяха двойката да си тръгва от купона без обувки. Посред нощ те се разходиха боси по все още топлия асфалт на улиците в Бургас, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.