Бомба: Фънки разплака Тита! (още подробности)

Бомба: Фънки разплака Тита! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Фънки направо разплака Тита с това, което й обеща!

Фънки обеща вълнуваща среща на Тита. В момента Христина Христова се изявява в шоуто за имитации „Като две капки вода”. Колоритният музикален промоутър Фънки е сред журито на телевизионното предаване.

Тита

Тита изумена от жеста на Фънки

На снощният лайв дебеланкото обеща на силистренското чудо да я срещне на живо с Ерос Рамацоти. Поводът бе, че тя изпълни песен на Рамацоти и голямата Шер. Тя изпя парчето на италианската легенда и дуетната му половинка Piu Che Puoi.

За награда на края на изпълнението на младата певица Фънки й обеща среща на живо с Ерос Рамацоти.

Промоутърът на концерта на Рамацоти твърдо заяви, че ще уреди изпълнението на същата песен на живо със самия изпълнител.

„Ще ви запозная и ще може да я изпеете заедно в гримьорната на концерта му в София“, заяви забавният дебеланко. Щом чу това откритието на рапъра Криско направо грейна от щастие.

Но това не попречи на ексцентричният музикант все пак да бъде критичен. Фънки в прав текст заяви на Тита, че вокално се е разминала с гласа на големия Рамацоти. Но въпреки това ще я запознае с оригинала, за да добие лични впечатления.

Това ще се случи на 3 октомври, когато ще е самия лайв на италианския певец у нас. Тита е едно от откритията на този сезон на „като две капки вода”.

Певицата от Силистра много по-добре се справя от колежката си Гери-Никол с образите, в които влиза.

Тя получава адмирациите на журито и на публиката. Според зрителите тя ще е сред фаворитите за победител на сезона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар