Ирина Тенчева с най-големия подарък за празника! (виж тук)

Ирина Тенчева с най-големия подарък за празника! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева се чувства благословена!

Поливинката на Иван Христов – Ирина Тенчева отпразнува имения си ден на 5 май. А най-големият подарък за празника й беше посещението на папа Франсиск. Ето какво призна жената на продуцента:

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева се чувства благословена

„Св. мчца Ирина. Обичам 5 май повече от рождения си ден. А днес получих най-прекрасния подарък – посещението на папа Франциск – урок по любов и надежда!

Не изпитвам респект пред всички облечени в расо и “вяра” “професионални проповедници” … (може би за това особен принос имат невдъхновяващите срещи с представители на българската църква… дълга тема).

Но тези харизма и усмивка, това човеколюбие и благост, които струят от този човек…! Не можах да откъсна очи от телевизионния екран!

А накрая и историята на малкия Емануеле, който се разплака на микрофона, когато му дадоха възможност да зададе важен въпрос.

Папа Франциск го извика при себе си и му каза да го попита тихо, “на ухо” (Емануеле беше загубил наскоро баща си и искаше да знае дали той е в Рая щом приживе е бил атеист, но е кръстил и четирите си деца)…

Душата ми ликува от прежияването, на което се насладих благодарение и на брилянтната работа на екипа на @official.btv Благодаря ви! Имаме огромна нужда от човеколюбци, които да говорят на езика на времето ни:

“Пред опитите от провала, от скръбта и дори от факта, че нещата не са такива, както се надяваме, се явява винаги едно фино и опасно изкушение, което подтиква към обезсърчение и отчаяние.

Това е психологията на гробницата, оцветяваща всичко с цветовете на примирението, привързвайки ни към сладникавата тъга, която като молец разяжда всяка надежда.

Така се развива най-голямата заплаха, която може да се вкорени в лоното на една общност: Сивият житейски прагматизъм, в който привидно всичко върви нормално, но в действителност вярата се изчерпва и дегенерира в дребнавост”.

Благодаря на всички за хубавите пожелния! Душата (и очите) ми са пълни“, заяви Ирина Тенчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар