Къци Вапцаров изригна: Който е гласувал за Бацко Боцко да си признае!

Къци Вапцаров изригна: Който е гласувал за Бацко Боцко да си признае!
5 (100%) 1 vote

Къци Вапцаров пита кой от приятелите му е гласувал за Борисов!

Позабравеният шоумен Къци Вапцаров се е отдал на политическа тематика, явно покрай наближаващите избори за евродепутати. Преди часове той изригна в социалната мрежа с доста интересни питания към виртуалните си приятели:

Къци Вапцаров

Къци Вапцаров живо се интересува кой от приятелите му е дал гласа си за Бойко Борисов

„Извинявайте, да попитам само за кого през тези близо 30 години, от всички кандидати на изборите ако бяхме гласували, сега България щеше да е просперираща европейска държава.

С европейски пенсии и заплати, с развита икономика и щастлив и културен народ… Само искам да знам, ако съм пропуснал да гласувам за някого… Ей тъй, да ме е яд на мене си“, заяви Къци Вапцаров. След което живо полюбопитства за друго:

„Имам 15х приятели… Моля ви, най-искрено… ако някой, пък били те и двама, в годините е гласувал за Бацко Боцко, да си признае…

Да излезе едни гърди напред и да каже „Аз бях, на мен се сърдете!“ ( и по възможност да се обоснове, обещавам няма да му се сърдя) …

Така ще разбера, че тези избиратели са реални хора, а не компютърно генерирани 3D обекти. Искам да видя как изглежда поне един! Моля!“, пита Къци Вапцаров.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар